Skoda Vision RS Kabini Böyle Gözükecek

Skoda, tanıtacağı yeni modeli ile piyasayı sallayacak gibi gözüküyor.
06-09-2018 10:18 - 20037 Okundu

Bugüne kadar ürettiği modellerde ve konseptlerde iç tasarımı her zaman gündem olan Skoda, yeni Vision RS'te de bu geleneği sürdürecek gibi.Ekim ayında düzenlenecek olan Paris Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak olan Skoda Vision RS, kabin tasarımı ile oldukça dikkat çekecek gibi duruyor. Bilgi-eğlence ekranı ile gelecek olan model, küçük dokunmatik ekranıyle yüksek teknoloji ürünlerini kullanma imkanı sunacak.

Şuan satışta olan Skoda modellerinde mütevazi boyutta ekranlar bulunuyor.Fakat gelecek nesil modellerde daha büyük boyutlu ekranlar kullanılmaya başlanacak.Tamamen dijital gösterge paneli de yeni modellerdeki yerini almaya başlanacak.

Şuan konsept aşamasında olan Vision RS, kabinde Alcantara koltuklar, kırmızı detaylar ve %100 geri dönüştürülmüş polyesterden elde dilen karbon fiber eklentiler  ile donatıltıl.Ayrıca kristal camlar da araca premium bir hava katıyor.

DSG şanzıman ile gelecek olan konseptin diğer teknik özellikleri ise açıklanmadı.Fransanın başkenti Paris'te tanıtılacak olan konsept, büyük ihtimalle Rapid modelinin yerine gelecek.