Toyota'dan Üstün Başarı Ödülü

Toyota'dan Standard Profil'e 'Üstün Başarı' ödülü verildi.
17-04-2015 11:02 - 20963 Okundu

Otomotiv yan sanayiinde sızdırmazlık profili üreten uluslararası Türk şirketi Standard Profil, 10 yıldır tedarikçisi olduğu Toyota tarafından ödüle layık bulundu. Belçika’nın başkenti Brüksel’de gerçekleştirilen Toyota Motor Europe (TME) Yıllık İş Toplantısı 2015 Ödülleri gecesinde “maliyet” başlığında Üstün Başarı (Achievement Award) ödülünü Standard Profil adına CEO Turhan Semizer teslim aldı.

Uluslararası Türk şirketi Standard Profil’in kurulduğu günden bu yana sahip olduğu wbaşarılarına her gün bir yenisini eklediğini hatırlatan Turhan Semizer sözlerini şöyle sürdürdü: “Standard Profil’in yaklaşık 40 yıl önce Türkiye’de başlayan macerası, bugün 7 ülkede toplamda 10 fabrika ile devam ediyor. Müşteri odağımız, sürekli gelişim ilkemiz, işinin uzmanı çalışanlarımız ve Ar-Ge çalışmalarımız ile geliştirdiğimiz ürün ve hizmet performansımız sayesinde dünya otomotiv devleri tarafından tercih ediliyoruz. Ürün kalitemizin yanı sıra, maliyet performansımızın da iş ortaklarımız için pozitif yönde olması ve rekabetçi fiyat politikamız sayesinde sektördeki liderliğimizi daha da ileriye taşımak öncelikli hedeflerimiz arasında. İş ortağımız Toyota’dan maliyet başlığı altında aldığımız Üstün Başarı Ödülü ise hedeflerimiz doğrultusunda bizi motive eden bir ödül oldu.”

İlk ödülünü General Motors tarafından 1996 yılında ‘Yılın Tedarikçisi’ olarak alan Standard Profil, bugüne kadar tedarikçisi olduğu Volkswagen, TOFAŞ, Renault, Ford Otosan, Fiat, Ford ve General Motors tarafından sayısız ödüle layık görüldü.