Volkswagen 2018 Paris Fuarı’na Katılmıyor

Volkswagen, bu seneki Paris Otomobil Fuarı’na katılmayacağını açıkladı.
17-05-2018 09:13 - 15380 Okundu

Avrupa’daki fuarların en gözde markalarından birisi olan Volkswagen, bu sene Ekim ayında düzenlenecek olan Paris Otomobil Fuarı’ na katılmayacağını bildirdi.

VW, yaptığı açıklamada, otomobil fuarlarına katılımın önemli olduğunu ancak bu sene Paris’ e stand açmayacaklarını belirtti.Ancak etkinlik süresince Paris’ te test sürüşü yapabileceklerinin de altı çizildi.

Volkswagen aynı zamanda kendi etkinliklerini yaparak yeni ürünlerini tanıtacak.Volkswagen, büyük ihtimalle T-Cross modelini Paris sokaklarına çıkartacak ve otomobilseverlerin bu modeli test etmesine imkan tanıyacak.

Volkswagen’ ın yanında Audi, Porsche, Seat ve Skoda modelleri de şehirdeki etkinliklerde boy gösterecek.Bently ve Bugatti hakkında konuşmak için henüz çok erken ancak bu markalardan da bazı modelleri Paris sokaklarında görebiliriz.

Volkswagen’ in dışında Ford, Infiniti, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Opel ve Volvo markaları da 2018 Paris Otomobil Fuarı’nda yer almayacaklar.

Şuan için fuarda yer alacağını belirten markalar ise  Citroen, Hyundai, Jaguar, Kia, Land Rover, Lexus, Mercedes-Benz, Peugeot, Smart, Suzuki ve Toyota.