Volkswagen Ticari Araç 2022 Modelleri

Otomobil sektörünün sevilen markası olan Volkswagen, kurulduğu ilk günden beri piyasaya sunduğu araçları ile geniş bir kitleye hitap etmeyi başarmıştır.
03-11-2022 07:52 - 15371 Okundu

Gerek tasarımıyla gerek donanımsal özellikleri ile Volkswagen araçları, oldukça öne çıkar. Ticari araçlar kategorisinde yer alan Volkswagen ticari araç markası, 2022 yılının en iddialı modellerini sizlere sunuyor. 

Volkswagen Ticari Araç Modellerinin Donanım Özellikleri

2022 Volkswagen ticari araç listesinde yer alan araçların her biri güçlü özelliklere sahiptir. Hem sahip oldukları teknolojiler hem de görünümleri ile öne çıkan bu araçlar ise şunlardır:

  • Geniş ailelerin vazgeçilmezi olacak ve özellikleri ile her ortama uyum sağlayacak Caddy Style,
  • Güvenlik ve konforu bir araya getiren Caddy Life,
  • Motor gücü, iç tasarımı ve sürüş konforu ile öne çıkan Caddy Impression,
  • Yük taşıma işiyle ilgilenenlerin işini hafifletip yerini artırmayı hedefleyen Caddy Cargo,
  • Hem iş hayatını hem de gündelik hayatı kolaylaştıran Transporter Kombi,
  • Sağlam, güçlü ve yüksek performansı ile daima bir adım önde olan Transporter Panelvan,
  • Taşımacılık sektörünün vazgeçilmezi Transporter Pikap,
  • Hem dışı hem de içi yepyeni tasarıma sahip olan Caravelle Highline,
  • Yolcuların her koşulda konforlu olmasını sağlayan Caravelle Comfortline,
  • Hem şoförleri hem ebeveynleri hem de çocukları mutlu kılan Crafter,
  • Güven veren dış görünüşü ile ticari işlerin ve zorlu yolların üstesinden gelen Crafter Panel Van.

Tasarımlarıyla ve Donanımlarıyla Öne Çıkan Volkswagen Ticari Araç Modelleri

Farklı ihtiyaçlara ve kesimlere hitap eden Volkswagen ticari araç modelleri, yepyeni tasarım çizgileri ile çok daha göz alıcı. Hem dış hem de iç tasarımları yenilenen bu modeller, sürüş konforunuzu da artıracak. Caddy model ailesi, bütünlük oluşturan tasarımları ile size stil kazandırıyor. Şoför koltuğunda otururken tüm kontrollerin parmaklarınızın ucunda olması, size büyük bir rahatlık sağlıyor. Guvenli, konforlu ve yüksek performansıyla öne çıkan Transporter modelleri de kişisel zaman, piknik, keyif ve iş gibi farklı alanlarda ve zamanlarda size göre hareket ediyor.

Konfordan ve lüksten vazgeçemeyenlerin ilk tercihlerinden olan Caravelle, 2022 modellerinde de konforunuza ve güvenliğinize önem veriyor. Kalabalık aile yolculuklarınız ya da VIP seyahatler için tercih edebileceğiniz iç tasarımı ile öne çıkıyor. Özellikle yorgunluk tespit sistemi ile yolculukları sizin için çok daha güvenli hale getiriyor. Hem insan hem de eşya taşımacılığı sektörünün en çok tercih edilen araçlarından olan Crafter, değişen ihtiyaçlara esnek bir şekilde uyum sağlıyor.

Volkswagen Ticari Araç Fiyat Listesi

Araçların fiyatları marka, model, donanımsal özellikler gibi pek çok faktöre göre değişiklik gösterir. Volkswagen ticari araç fiyat listesi de bu faktörler doğrultusunda güncellenir. Araçların sahip olduğu tasarımsal detaylar fiyatların belirlenmesinde oldukça önemlidir. Volkswagen ticari araç  2022 model fiyatları belirlenirken tasarımsal ve donanımsal farklılıklar fiyatlarda etkilidir. 

Volkswagen ticari araç modelleri, güvenli ve konforlu bir sürüş için pek çok özellikle donatılmıştır. Volkswagen ticari araç markasında yer alan her bir model, farklı fiyatlandırılmış ve çeşitli özelliklere sahiptir. İhtiyacınıza ve bütçenize uygun Volkswagen ticari aracı tercih ederek siz de bir Volkswagen ticari araç kullanıcısı ayrıcalıklarından faydalanabilirsiniz.