Volvo, Bilgi-Eğlence Sistemine Google Servisleri de Ekliyor

Volvo, teknolojik yeniliklerine bir yenisini daha ekliyor.
08-05-2018 11:27 - 15014 Okundu

Volvo’nun gelecek nesil Sensus bilgi-eğlence sistemi,Android tabanlı Google servislerine de sahip olacak.Böylece, araç sahibi ses kontrollü Google Asistan, Google Play Store ve Google Haritalar gibi birden çok Google hizmetine sahip olacak.

Sensus sistemi sadece Android’ de çalışacağından, tüm yazılım güncellemeleri ve yeni uygulamalar aynında Volvo marka araçlarda da kullanılabilecek.Ayrıca müşteri bilgilerine de ulaşılabileceği için daha iyi bilgi ve hizmet verilebilecek.

Volvo’ dan yapılan açıklamaya göre yakın bir zamanda sürücülerin günlük hayatını kolaylaştıran ve araç içi deneyimi daha keyifli hale getiren binlerce uygulamaya doğrudan erişilebilecek.

Volvo sürücüleri,Google Asistan ile , klima gibi araç içi işlevleri kontrol edebilecek ve ayrıca müzik çalıp, mesajlaşma uygulamalarını kullanabilecek.Ses kontrollü bir sistem olduğundan sürücüler yolu daha iyi takip edebilecek. Ayrıca Google Haritalar ile gerçek zamanlı trafik verileri öğrenilebilecek ve alternatif rotalar tercih edilebilecek.