Volvo’dan Yeni Konsept Geliyor

Volvo, yeni konsepti için tanıtım çalışmalarına başladı.
28-08-2018 12:52 - 21163 Okundu

Ürettiği lüks ve sağlam otomobiller ile adından söz ettiren Volvo, kolları şimdi de yeni bir konsept için sıvadı.Daha önce ilk teaserını yayınlayan Volvo, bugün de ikinci teaserı paylaştı.

Keskin çizgilere dikkat çeken Volvo, videoyu "360c" yazısı ile bitiriyor.Ayrıca led farların akıcılığı da oldukça dikkat çekecek gibi duruyor.

Otonom araçlar için çalışmalarına devam eden Volvo, büyük ihtimalle bu konseptinde sürücüsüz otomobil kavramında dikkat çekecek.Çünkü daha önce Volvo’nun Başkan Yardımcısı Henrik Green,üçüncü nesil XC90’ ın 2021 yılında piyasaya sürüleceğini ve bu modelin 4. Seviye otonom sürüş teknolojisi ile yola çıkacağını açıklamıştı.

Facebook üzerinden yayınlanan videonun altında bir otomobilsever, yeni aracın yenilenen bir modelin yerine mi geleceğini sordu. Volvo ise "bu konsept ve 360c arasında önemli farklar olacak." cevabını verdi.

Sürücüsüz ve elektrikli otomobillere olan yatırımlarından dolayı bu konseptin de aynı doğrultuda geliştirildiğini tahmin ediyoruz.Belki de 360C yeni bir model ya da yeni bir teknoloji de olabilir.