VW T-Roc R 305 HP Fiyat ve Özellikleri Ne Olacak 2018-05-16

Volkswagen, R serisini genişletiyor.Yeni R modeli T-roc modelinin yüksek performanslı hali olacak.
16-05-2018 11:53 - 15751 Okundu

Bu sonbaharda Paris Motor Show'da çıkması beklenen 2019 T-Roc R, standart model ile neredeyse birebir aynı.Ancak yüksek performanslı bir versiyon olduğunu gösteren ince dokunuşlarda bulunuyor.Ön bölümde yeni havalandırma delikleri ilk dikkat çeken farklar arasında. Ayrıca revize edilmiş bir ızgara da fark ediliyor.

En göze çarpan değişiklikler arasında, sürüş yüksekliğinin azaltılması, spor süspansiyonlar ve dört çıkışlı bir egzoz sistemi yer alıyor.

Casus fotoğrafçılar iç mekân fotoğraflarını çekmeye yetecek kadar yakın olmasa da,T-Roc R-Line İç Mekan Paketi bize nasıl bir kabin ile karşılaşacağımız konusunda iyi bir fikir veriyor.Deri direksiyon simidi, iki tonlu koltuklar, paslanmak çelik pedallar, kapı eşik plakaları ve özel paspaslar kabinde göreceğimiz farklılıklar olacak.

Güç, turboşarjlı 2.0 litrelik dört silindirli motor tarafından sağlanacak. Golf R modelinde 310 hp gücü ve 400 nm tork üretebilen bu motor, T-Roc modelinde 7 ileri otomatik vites ile kombine edilecek.

Şirketten yapılan açıklamada T-ROC R versiyonunun standart modelden "kesinlikle daha eğlenceli" olacağı açıklandı.Yeni modeli fiyat ve özelliklerinin tamamı için Ekim ayındaki fuarı beklememiz gerekiyor.