Yeni Lamborghini Huracan Evo Fiyatı ve Özellikleri Açıklandı

İtalyan marka yeni modelinin örtüsünü kaldırdı.
08-01-2019 09:22 - 19247 Okundu

Günlerdir merakla beklediğimiz model Lamborghini Huracan Evo sonunda tanıtıldı. Makyajlanarak gelen Lamborghini Huracan Evo,  dış ve iç tasarımda birtakım yenilikler ile geldi.

Kaputunun altında 5.2 litrelik V10 ünite ile yollara çıkacak olan model 630 hp güç ve 600 nm tork üretebiliyor. Kullanılan malzemeler ile artık 1422 kg' ye kadar gerileyen Lamborghini Huracan Evo, performansında da saliyelik geliştirmeler aldı. 0-100 km/s hıza artık 0.3 saniye daha erken ulaşan model, sadece 2.9 saniyede  bu hıza çıkabiliyor. Aracın maksimum hızı ise 325 km/s.

Yeni sürüş teknolojileri kullanan model, artık arka tekerleklerinde kontrolünü sürücye bırakıyor. Ayrıca aracın dört tekerlekten çekiş sistemi de artık daha iyi bir hale geldi.Yeni sistem sayesinde aracın çekiş gücü dört tekerlekten tek bir tekere de yönlendirilebiliyor.

TASARIM

Performante'de gördüğümüz çift egzoz çıkışına benzer bir tasarım kullanan Lamborghini Huracan Evo, arka bölümü ile ne kadar karizmatik bir araç olduğunu kanıtlıyor.Ön bölümün de arka taraf kadar şık ve sportif olduğunu belirtelim.20 inçlik jantlar ile yollara tekerlek basan model, yeni hava girişleri ile kalitesini ortaya koyuyor.

KABİN

İlk olarak 8.4 inçlik ekran dikkat çekiyor. Ses ile kontrol edilebilen bilgi-eğlence sistemi, Apple Carplay ile de destekleniyor.

FİYAT

Yeni Lamborghini Huracan Evo' nun fiyatı 261 bin dolar olarak açıklandı.