Yeni Mitsubishi Eclipse Cross Avrupa’ ya Giriş Yapıyor, Fiyatı Ne Olur?

2018 Mart’ a kadar 50 bin adet hedefleniyor.
04-10-2017 10:06 - 18542 Okundu

Mitsubishi’ nin yeni suv modeli Eclipse Cross, farklı çizgileri ve donanımı ile farklı bir model olduğunu belli ediyor.İlk olarak Japonya’ da satışa sunulan model, avrupa’daki Mitsubishi showroomlarındaki yerini de almaya başladı.

Eclipse adını 90’ lı yıllardaki coupeden alan model, suv segmentinde sıkı bir rekabete girecek.Özellikle farklı tasarımı bu segmentte pozitif mi yoksa negatif mi karşılanacak zamanla göreceğiz.

1.5 litrelik düşük hacimli motoru ile o büyüklükteki kasayı taşıyıp taşımayacağı da henüz bilinmeyen model, 163 beygir gücünde olacak ve 250 nm tork üretebilecek.Vites seçeneği ise isteğe göre 6 ileri manuel ve otomatik olacak.

Bir diğer motor seçeneği ise 2.2 litrelik ünite olacak.bu motor sadece 8 ileri otomatik vites ile tercih edilebilecek.Biraz daha çevreci bir motor isteyenler ise daha sonra satışa sunulacak olan hibrit motoru tercih edebilecekler.

Modelin fiyatları henüz açıklanmadı.Fakat bizim tahminlerimize göre fiyatlar ASX’ ten daha pahalı olacak.Yani yeni Eclipse Cross fiyatları 110 bin TL dolaylarından başlayabilir.