Yeni Renault Megane E Tech Değerlendirmesi, Yorumları

Renault'nun yeni modeli için geri sayım başladı.
28-11-2021 19:45 - 14030 Okundu

Megane yerine gelecek olan Megane E tech şimdiden heyecanlandıran modeller arasına adını yazdırdı. VW Golf, Ford Focus, Opel Astra ve Honda Civic gibi modeller ile rekabet eden Renault Megane, yeni versiyonu ile artık elektrikli araç segmentine giriş yapıyor.

Yeni Renault Megane artık bir crossover haline geldi ve içten yanmalı motorları bir kenara bıraktı. Bu da demek oluyorki, yeni model artık Volkswagen ID.3 ve Peugeot e-2008 gibi modeller ile rekabet edecek.Yeni Renault Megane E-TECH Electric, 40 kwh ve 60 kwh olarak iki farklı batarya seçeneğine sahip. Menzil mesafeleri ise sırasıyla 85 km ve 113 km. 0-100 km/s hızlanması ise 7.5 saniye sürüyor.

Kabinde de etkileyici bir iç mekan bizleri bekliyor. Dijital göstetge paneli, alaşım jantlar, uygu navigasyon sistemi, otomatik farlar, otomatik silecekler ve park sensörleri aracın özellikleri arasında yer alıyor.Aracın içinde iki büyük ekran yer alıyor. Dokunmatik ekran dikey olarak konumlandırılsa bile sürücüye doğru açılı olacak şekilde görev yapıyor. Ayrıca bazı parçalarda geri dönüştürüşmüş malzemeler  kullanılıyor.