2015 Model X6 BMW Aralık' ta Yollarda Olacak

Yeni BMW X6, aralık ayından itibaren Borusan Otomotiv yetkili satıcılarındaki yerini alacak.
29-10-2014 13:32 - 23034 Okundu

Yeni BMW X6'nın tasarımı, bir BMW X modelinin sağlamlığını ve çok yönlülüğünü, markanın Coupé modellerine özgü sportif şıklığıyla bir araya getirirken donanm paketleri yeni BMW X6'nın özgün stilini daha da öne çıkarıyor. M Sport paketi ise otomobilin dinamik karakterini gözle görülür şekilde etkileyen, özel olarak seçilmiş ayrıntılar içeriyor. 

Yeni BMW X6’da tüm bunlara ek olarak, bi-xenon farlar, 19 inç hafif alaşım jantlar, otomatik bagaj kapağı ve direksiyon üzerinde vites kulakçıklarına sahip sekiz ileri Steptronic şanzımanın yanı sıra deri kaplama, iki bölgeli klima kumandası, otomatik karartmalı dikiz aynası ve BMW ConnectedDrive'dan Sürüş Asistanı Güvenlik Paketi gibi önceki modelden çok daha zengin donanımlar standart olarak sunuluyor. Bagaj kapasitesini 580 litreden 1.525 litreye kadar artıran (önceki modelden 75 litre daha fazla) 40:20:40 oranında katlanan arka koltuklar, işlevselliği daha da geliştiriyor. 


Yeni BMW X6'nın dikkat çekici şekilde artırılmış performansına eşlik eden özellikler arasında ortalama yakıt tüketiminde yüzde 22'ye kadar tasarruf sağlayan BMW TwinPower Turbo teknolojisi, standart olarak sunulan sekiz ileri Steptronic şanzıman, geniş BMW EfficientDynamics teknolojisi, ağırlıktan tasarruf sağlayan optimize ve gelişmiş aerodinamik özellikler yer alıyor. 


Standart ve sürekli aktif durumda akıllı dört çeker sistemi, BMW xDrive, gereken durumlarda çekişi, hareket yönü dengesini ve viraj dönüş dinamiklerini optimize eder. Gelişmiş dinamik özellikler için xDrive opsiyonel olarak Dinamik Performans Kontrolü dahil olmak üzere adaptif süspansiyon paketleriyle birleştirilebiliyor.