2016 Subaru XV Tavan Raylı Versiyonu Fiyatı Açıklandı 2015-10-16

2016 Subaru XV'nin yeni versiyonları satışa çıkarıldı.
16-10-2015 08:46 - 21150 Okundu

Kompakt boyutlar, simetrik sürekli dört çeker özelliği ve dikkat çekici tasarımıyla Crossover segmentinin beğenilen modellerinden olan Subaru XV, yeni tavan raylı Elegance versiyonuyla, her türlü hava ve yol koşullarında outdoor hobilerini yerine getirmek isteyenler tarafından tercih ediliyor.

Simetrik sürekli dört çeker özelliğini 1.6 litrelik motor ve CVT otomatik şanzıman ile birlikte sunan XV’nin Comfort donanım paketine sahip versiyonu 78 bin 500 TL, Elegance versiyonu 87 bin 500 TL, yeni tavan raylı Elegance versiyonu 89 bin TL, Premium versiyonu ise 96 bin TL’lik fiyatıyla satışa sunuluyor.

C sınıfı crossover kategorisinde konumlanan, hem arazide hem de şehirde kullanım kolaylığı sunan Subaru XV, güvenlik, sağlamlık ve sportiflik gibi markanın köklü geçmişinin en belirgin özelliklerini bünyesinde barındırıyor. Özellikle ailelerin ve doğada açık hava aktivitelerini yapmaktan hoşlananların tercih ettiği Subaru XV, standart olarak sunulan simetrik sürekli dört çeker özelliği ile her türlü yolda güvenli ve keyifli sürüşü garantiliyor. Outdoor hobilerinin yoğun şekilde gerçekleştirildiği ABD’de Subaru XV, tüketicilerin en çok tercih ettikleri kompakt SUV’lerden birisi olarak gösteriliyor ve büyük satış başarısı elde etmiş durumda.

Kışın kayak, yazın sörf ve her mevsim bisiklet kullananların gözdesi

Yeni tavan raylı Elegance versiyonunda, aracın üst kısmında konumlanan tavan raylı aparat sayesinde outdoor spor ekipmanları kolayca taşınabiliyor. Kışın kayak, yazın sörf ve her mevsim bisiklet kullananların gözdesi olan Subaru XV, sportif tasarımıyla da dikkat çekiyor. Dış görünümünde ön ve arkada altıgen tasarımlar, farlarda keskin kartal gözlerini öne çıkaran XV, iç tasarımda ise ferahlık ve güven duygusuyla ön plana çıkıyor. XV’nin bagajı da outdoor meraklılarının ihtiyaçlarına cevap veriyor. Zeminde seviye farkı olmaması bagaja eşya yükleme ve indirmeyi kolaylaştırıyor. XV’nin bagaj alanı hacmi 380 litre.

Yakıt tüketiminde de avantajlı

XV’nin lineartronik tam otomatik şamzımanla birlikte sunulan 1.6 litre boxer motoru 114 beygir güç sunuyor. Subaru XV, 6.3 lt/100 km’lik tüketim değeriyle, 4x4 ve otomatik bir otomobil için oldukça avantajlı bir yakıt tüketimi sunuyor.

Teknik Özellikler

Motor: 1.6 Litre Boxer Motor

Motor Hacmi: 1600cc

Şanzıman: Lineartronic

Maksimum güç: 114hp

Maksimum tork: 4000dd/150Nm

Maksimum hız: 179km/saat

0 -100 km/s hızlanma: 13,1sn

Yakıt tüketimi (ortalama): 6.3 lt/100 km