2017 Subaru Şubat Kampanyası-6 Ay Geç Ödemeli

Subaru, 2017 Şubat kampanyasını başlattı.
07-02-2017 08:39 - 22176 Okundu

Subaru, 2017 şubat kampanyasında 6 ay ödeme ertelemeli kredi desteği sunuyor.

Subaru ve Garanti Bankası işbirliğiyle 4x4’lük çok özel bir teklif, tüm Subaru modelleri için Şubat ayında devreye alınıyor. 360 Derece Güvenlik ve Sürüş Keyfi sunan Subaru modellerini şimdi satın alıp, ödemelere 6 ay sonra başlayabiliyorsunuz. Ayrıca, özel kredi koşullarının da sunulduğu Subaru modellerine, Şubat 2017 satış kampanyası kapsamında 93 bin 990 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olma şansı sunuluyor.

Subaru’nun kompakt SUV sınıfında yer alan modeli Subaru XV’nin fiyatları 93 bin 990 TL’den başlıyor. 1.6 litrelik Boxer Motora ve Lineartronic otomatik şanzımana sahip olan Subaru XV’de Comfort, Elegance ve Premium donanım seçenekleri mevcut.

 

Benzersiz tasarımı, üstün performans ve güvenlik özellikleri ile Subaru’nun zengin mirasını zirveye taşıyan Sport-Tourer modeli Levorg, 142 bin 990 TL’den başlayan fiyatlara sahip. Araçlar, yayalar ve bisiklet kullanıcıları gibi hareketli nesneleri ve şeritleri algılayarak olası kazaları önlemek için yalnızca stereo kamera teknolojisinin kullanıldığı ilk sistem olan EyeSight teknolojili Levorg GT-S Sport Plus’ın fiyatı ise 149 bin 990 TL.

 

Kendi segmentlerinde beklentileri en fazla karşılayan, kullanıcıları tarafından en ideal araç olarak ödüllendirilen Subaru’nun SUV modelleri Forester ve Outback de kampanya kapsamında yer alıyor. İki benzinli ve bir dizel motor seçeneği olan Forester’ın fiyatları 145 bin 990 TL’den başlarken, Outback’in fiyatı 229 bin 990 TL olarak sunuluyor. Dünyanın ilk ve tek boxer dizel motoru, EyeSight teknolojisi ve Lineartronic otomatik şanzıman gibi özellikleriyle Outback, markanın amiral gemisi olmayı sürdürüyor.

 

Subaru’nun saf sürüş keyfi yaşamak isteyenlere hitap ettiği 2 kapılı coupé modeli Subaru BRZ geçirdiği kapsamlı makyaj ile beraber, aktarma organları, süspansiyon sistemi, fren donanımı ve egzoz sistemi yenilendi. Track modu ile sportif sürüş keyfi daha da iyileştirilen Subaru BRZ'de güvenlik standartları artırıldı. Yenilenen BRZ’nin fiyatları 171 bin 990 TL’den başlıyor.