2018 Honda Civic Type R Ön Görseli Yayınlandı-Fiyat Ne Olur

2018 Honda Civic Type R Cenevre' de tanıtılacak.
06-03-2017 11:29 - 17699 Okundu

7 Mart' ta kapılarını açacak olan Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak olan 2018 Honda Civic Type R' ın fiyatı da büyük ihtimalle fuardan sonra açıklanacak.Fiyat konusunda henüz hiçbir bilgi yayınlamayan Honda, yeni Type R' ın üretim versiyonunun ilk görselini internet üzerinden paylaştı.

Geçtiğimiz sene konsept olarak tanıtılan araç ile neredeyse aynı olan üretim versiyonu sadece ufak tefek değişikliklere sahip.

Honda'dan yapılan resmi açıklamaya göre 2018 Honda Civic Type R, yollara 305 beygirlik 2.0 litrelik VTEC motor ile çıkacak. Dört silindirli olan bu motorun teknik özellikleri hakkında ise herhangi bir açıklamaya gidilmedi.

Bu senenin yaz mevsiminde İngiltere'deki Swindon fabrikasında üretilecek olan 2018 Honda Civic Type R, ilk olarak Avrupa ve Japonya pazarında satışa sunulacak.

Fiyat konusunda herhangi bir bilgi bulunmamasına rağmen fiyatın standart modellere göre yüksek olacağı biliniyor.Sizce 2018 Honda Civic Type R fiyatları ne kadar olmalı? Yorumlarıızı aşağıdan yazabilir, görselleri inceleyebilirsiniz.