2018 Honda Makyajlı Jazz Fiyatı ve Özellikleri

Honda, yeni Jazz' ı Avrupa' dan önce Türkiye'de satışa sunuyor.
08-01-2018 07:29 - 23011 Okundu

Honda' nın geniş modeli Jazz, 2018 model yılı için yenilendi. Selefine göre biraz daha sportif bir havaya bürünen yeni Jazz, 13 Ocak' tan itibaren Honda showroomlarındaki yerini alacak.

Dış tasarımdan başlayacak olursak, ilk olarak Honda' nın yeni tasarım dilinde kullanılan ön far ve ön ızgara dikkat çekiyor.Ayrıca daha keskin farlar, agresif konturlar ve dinamik çizgiler, yeni Jazz' ı daha karizmatik hale getirmiş.

Yeni Jazz artık 1.5 litrelik i-VTEC motor ile satın alınabilecek.Daha düşük yakıt tüketimi ve düşük emisyon sunan 2018 Jazz, 100 km' de sadece 5.4 litrelik yakıt tüketimi gerçekleştiriyor.Karbon salınımı ise 124 g/km.Bu motor, otomatik vites ile tercih edilebiliyor.

Bir diğer motor seçeneği ile klasikleşmiş 1.3 motor. Yeni nesil otomatik vites ile kombine edilen bu ünite, 102 beygir gücünde.

Makyajlanan Jazz' da hız sabitleyici, ısıtmalı ön koltuklar, far sensörü ve Şehir içi Aktif Fren Sistemi standart olarak verilirken, üst donanım paketlerinde 7 inçlik Honda Connect bilgi ve eğlence sistemi, çok açılı geri görüş kamerası, anahtarsız giriş ve çalıştırma ve Çarpışma Uyarı Sistemi, Şerit Takip Uyarı Sistemi ve Trafik İşareti Tanıma Sistemi gibi donanım özellikleri de birlikte geliyor.

Modelin fiyatları 13 Ocak' a kadar açıklanacak.Fiyat listesi açıklandığında sitemizden takip edebilirsiniz.