2018 Renault Alaskan Fiyatı ve Özellikleri 2017-11-21

Model, dört kapılı olarak satışa sunulacak.
21-11-2017 09:15 - 21311 Okundu

Renault, pick up pazarından pay almak için Alaskan modelini piyasaya sürüyor.2.3 litrelik motor ile satışa sunulacak olan modelin başka versiyonları da gelebilir.

Nissan Navara modelinden yola çıkılarak üretilen Alaskan, Mercedes’ in yeni kamyonet modeli X Class ile aynı fabrikada üretilecek.Üretim yeri Güney Amerika ülkeleri olan Arjantin ve Meksika olacak.

Merkezi kilitleme sistemi, açılır tavan, sürgülü kapı tepsisi, bisiklet rafları gibi ekstra donanımlar ile Yeni Alaskan’ ın donanımları arttırılabilecek.

Ayrıca Nissan’ da gördüğümüz beş bağlantılı arka süspansiyon sistemini Alaskan modelinde de göreceğiz.Böylece konfor ve yol tutuşu daha arttırılacak.

Off-road yeteneği de olan model, yoş başlatma asistanı, yokuş iniş asistanı gibi özellikler ile donatıldı.Böylece en dik yokuşları inerken ya da çıkarken güvenli sürüş elde edilebilecek.

İlk olarak Fransa’ da satışa sunulan Yeni 2018 Alaskan, 36.850 Euro’ dan başlayan fiyatlar ile satışa sunulacak.Türkiye fiyatları da yakın zamanda açıklanacak.Ancak Navara modelinden biraz daha ucuz olarak gelecektir.