2019 BMW X1 Makyajlanıyor, Fiyat Listesi

BMW’ nin küçük suv modeli X1, makyajlı hali ile testlere başladı.
19-10-2018 09:46 - 21181 Okundu

X serisinin en küçük üyesi olan X1,  bu ailenin en eski modellerinden birisi. X6 ile suv segmentinin ilk modellerinden birisi olan X1, bu nedenle yakın zaman içinde yenilenecek.Ancak ilk etapta makyajlanan X1 ile tanışacağız.

BMW’ nin en çok satan modelleri arasında yer alan X1, bu nedenle çok fazla da değiştirilmiyor.Müşterilerin ihtiaçlarını tam olarak karşılayan bu model üzerinde çok fazla değişiklik yapılırsa, geri tepebilir ve satışları olumsuz etkileyebilir.

Test edilen X1’de de çok fazla bir değişiklik gözükmüyor.Yeniden tasarlanan farlar ve keskin led farlar, ilk dikkat çeken tasarım değişiklikleri arasında yer alıyor. Ayrıca X2 modelinde gördüğümüz tampon tasarımına yakın bir tampon da dikkat çekiyor.

Değişim arka bölümde de devam ediyor. Stop lambalarını gizleyen model, selefine göre daha modern bir far takıma sahip olacak.Bu tasarım, arka bölümü biraz daha büyük gösterecek.

Değişim sadece dışarı da olmayacak.Kaputun altında da bazı değişiklikler yapılacak.Yeni motor teknolojileri ve yeni güç seçenekleri bizleri bekliyor olacak.

Yeni model ile sene sonu gelmeden tanışmayı umuyoruz. Mart ayındaki Cenevre Fuarı’nda da kamuoyunun beğenisine sunulabilir.