2019 Mercedes A Serisi Sedan Videoları Yayınlandı, Fiyat Ne Olur

Yeni A Serisi sedan, yayınlanan videolarda en ince ayrıntısına kadar görülüyor.
06-08-2018 09:45 - 13404 Okundu

CLA modelinin altında konumlandırılan Yeni A Serisi sedanın fiyatları merakla bekleniyor. A serisi hatcback fiyatlarını açıklayan Mercedes' in sedan kasa için de yakın zamanda fiyat bilgisini paylaşması bekleniyor.

188 beygirlik 300 nm tork üreten 2.0 litrelik turbo motor ile satışa sunulacak olan 2019  A serisi sedan, 7 ileri otomatik şanzıman ile kombine edildi. Opsiyon dahilinde 4 tekerlekten çekiş sistemi ile alınabilecek olan model, standart olarak önden çekişli bir araç.Daha yüksek performans isteyenler ise 300 hp ve 400 hp'den yana kullabilecekler tercihlerini.

Kabinde beklendiği gibi yüksek teknolojis sunan Mercedes, MBUX bilgi-eğlence sistemini A serisinde de kullanıyor.Bu sistem kullanıcılara daha modern bir dijital gösterge paneli ve arttırılmış gerçekliğe sahip dokunmatik tuşlar sunuyor.

Aktif fren asistanı, aktif şerit tutma desteği, acil durma yardımı, aktif şerit değiştirme desteği ve adaptif hız kontrolü gib güvenlik sistemileri ile donatılan A Serisi sedan, uzun bir opsiyon listesine sahip olacak.

AMG versiyonlar ise  gelecek yıl satışa sunulacak.