2019 Mercedes-AMG CLA 45 Performansı ile Dikkat Çekecek

400HP'den fazla beygir gücüne sahip olabileceği belirtiliyor.
23-08-2018 06:19 - 22800 Okundu

Geçtiğimiz günlerde kamuya açık alanda testlerini gerçekleştiren CLA modelini görmüştük.Şimdi de AMG versiyonu ile  sizlerleyiz.

Normal modele kıyasla, AMG Versiyonu, biraz daha agresif bir tasarıma sahip. Panamericana ızgarası, ön ve arka spoyler, dörtlü egzoz çıkışı, bagaj pağaı soylerı ve alçaltılmış sürüş yüksekliği modeli daha da agresif hale getirmiş.

Arkadan bakıldığında A Serisi sedan'da kullanılan far tasarımını kullandığını gördüğümüz AMG CLA 45, kabinde de birtakım yenilikler ile gelecek.

Yine A Serisi sedanda kullanılan ikili ekran düzeni, bu modelde de yer alacak.Ancak CLA serisinin A Serisine kıyasla daha şık olması gerektiğinden dolayı iç mekanda ayırt edici yeni birkaç değişiklik daha da görebiliriz.

Son çıkan haberlere göre Mercedes AMG CLA 45, 2.0 litrelik motora sahip olacak ve 400 hp'den daha yüksek bir performans gösterecek.Yeni model ayrıca '4MATIC dört tekerlekten çekiş sistemi ile gelecek.

Eski CLA 45, 0-100 km/s hıza sadece 4,2 saniyede ulaşabildiğinden, yeni kasasının bu hıza 4 saniyeden daha kısa sürede ulaşacağını düşünüyoruz.

Mercedes, bu modele ayrıca 20 hp daha koyarak S versiyonunu da piyasaya sürecek.

Mercedes henüz bir lansman tarihi açıklamadı, ancak 2018'in sonuna doğru ya da daha büyük olasılıkla 2019'un ilk yarısında yeni AMG 45 ile tanışacağız.