2019 Mercedes B Serisi Testlere Devam Ediyor, Fiyat ve Özellikleri

2019 Mercedes B Serisi yoğun kamuflaj ile görüntülendi.
02-05-2018 09:34 - 19336 Okundu

Mercedes' in aile arabası B Serisi, Los Angeles Uluslararası Havalimanı'nda görüntülendi. 

Yeni B Serisi,  bu sonbaharda düzenlenecek olan Paris Motor Show'da tanıtılacak.Bu özel model, yoğun kamuflaj ile görüntülenmesine rağmen, daha önceki casus fotoğrafları göz önüne alındığında MPV halini koruyacak gibi duruyor.Ancak daha şık bir model ile tanışacağımız da kesin gibi.

B-Serisi'nin satışları 2012'den beri neredeyse % 50 oranında düştü.Ancak  Mercedes satış ve pazarlama patronu Britta Seeger, B Serisinin önemli ve ümit vaat eden bir segmentte olduğunu söyledi.Hatta yeni modelin A Serisi hathback modelinde kullanılan tasarım dilini kullanacağını ve iç mekanda daha iyi bir kabin sunacaklarının da altını çizdi.

Casus kameralar B Serisi'nin arkasında bir model daha yer aldığı görüntüleri de paylaştılar.Bu model ise büyük ihtimalle yeni GLB. Önümüzdeki yıl tanıtılması beklenen 2019 GLB, 7 kişiye kadar oturma kapasitesi sunacak.

B-Serisi ve GLB, kısa süre önce piyasaya sürülen A Serisin'de de kullanılan MFA2 platformunu kullanacaklar.Büyük ihtimalle motor seçenekleri de A Serisi ile aynı olacaktır.

Benzinli cehpesinde 1.3 litrelik 163 hp' lik motor giriş seviyesinde görev yaparken, daha güçlü bir şey arayanlar ise 2.0 litrelik 224 hp'lik motoru tercih edebilecekler.Dizel cehphesinde ise 116 hp' lik 1.5 litrelik motor yeni modele hayat verecek.