2019 Mercedes EQ C Özellikleri ve Fiyatı Ne Olur

Mercedes' in yeni elektrikli suv ailesi birkaç ay içinde tanıtılacak.
14-08-2018 07:48 - 16012 Okundu

Bugüne kadar ürettiği modeller ile herkesin takdirini kazanan Mercedes, şimdi de geliştirme aşamasında olduğu elektrikli suv modelleri ile otomotiv gündemine oturdu. Daha önce yoğun kamuflaj ile görüntülenen EQ C ailesi, bu sefer biraz daha hafif kamuflaj ile kameralara yakalandı.

Görüntülere baktığımızda ilk olarak ön farlar ile ön ızgaranın birleştirildiğini görüyoruz.Ön farların tasarımını da artık net bir şekilde görebiliyoruz. Farlarında dışında büyük jantlar da oldukça dikkat çekici.

Yeni EQ C, fotoğraflardan anlaşıldığı kadarıyla uzun bir model olacak. Bu da geniş bir bagaj alanı ve geniş bir iç mekan anlamına geliyor.Boyut olarak yeni modeli, GLC ile GLE modelleri arasında konumlandırabiliriz.

Arka bölümde de artık herşey hazır gibi. Üretime hazır tamponlar, eğimli kelebek camı, farlar ve bagaj kapağı yeni modelin arka profilini oluşturuyor.

2 elektrikli motor ile yollara çıkacak olan model, 400 ile 430 beygir arasında bir güç üretecek.Daha önce konsept olarak tanıtılan EQ C, o dönemde 402 hp güç ile örtüsünü kaldırmıştı.Yeni modeli menzil değerinin ise 500 km olması bekleniyor.0-100 km/s hızlanması ise 5 saniye sürecek.

Yeni 2019 Mercedes EQ C suv , 4 Eylül'de örtüsünü kaldıracak.