2019 Mercedes GLC Makyajlanıyor 2018-04-27

Mercedes, suv modeli için testlere başladı.
27-04-2018 11:03 - 19248 Okundu

Mercedes, büyük suv modeli GLC’ nin makyajlı halini test etmeye başladı.Şuan için kamuflajlı olarak görüntülenen modelin geliştirilmesine devam ediliyor.

Mercedes GLC’ nin yeni yüzü, yakın zamanda tanıtılan C Serisi ile aynı olacak.Bu da dış tasarımda değişiklikler çok fazla olmayacak anlamına geliyor. Multibeam led farlar ve daha fazla teknolojiye odaklanan Mercedes, asıl değişiklikleri iç mekanda yapacak.

En büyük revizyon, bilgi-eğlence ekranı üzerinde yapılmış denebilir. 12.3 inçlik dijital gösterge paneli, yükseltimiş ekran, yeniden tasarlanmış bir arayüze sahip yeni bir 10.25 inçlik bilgi-eğlence sistemi, 2019 Mercedes GLC’ nin yeni özellikleri arasında.Bu sistem aynı zamanda ses ve touchpad yardımı ile de kontrol edilebilecek.

Ayrıca, S serisinde ilk kez görülen, dokunmaya duyarlı  üç kollu direksiyon simidi de GLC’ nin bir diğer yeni özelliği olarak dikkat çekecek.Güvenlik ve sürücü destek sistemlerinin tamamı da güncellenecektir.C serisinde olduğu gibi GLC modeli de gelişmiş kamera ve radar sistemleri ile donatılacaktır.

Motor yelpazesinde artık 2.1 litrelik motor kullanılmayacak.Bunun yerine 195 hp’ lik 2.0 litrelik motor görev yapacak.9 ileri otomatik şanzıman bu ünitenin vites seçeneği olacak.

Yeni GLC’ nin 2019’ da satışa çıkması bekleniyor.