2019 Mercedes GLE Böyle Gözükebilir

Yeni 2019 Mercedes GLE, Ekim ayında tanıtılacak.
04-07-2018 07:57 - 18480 Okundu

2019 yılında yeni kasası ile yollara çıkacak olan model, casus kameralar tarafından görüntülenmeye devam ediyor. Otomotib illüstrasyon uzmanı Shoeb R Kalania da casus görüntülerden yola çıkarak 2019 Mercedes GLE' nin nasıl tasarıma sahip olabileceğine dair bir çizim yayınladı.

Daha yatay olarak konumlandırılan farlar, yatık bir ön cam, farklı tekerlek kemerler, ve çık yeni arka lambalar, Mercedes GLW' nin dördüncü neslinin dış tasarım unsurları olacak.

Premium suv modelinin iç mekanı, tamamen yeniden tasarlanmış bir gösterge paneli, orta konsol, gösterge paneli, kapı panelleri ve yeni donanımlar ile geliştirilecek.Yeni nesil model, Mercedes' in diğer araçlarında da gördüğümüz bilgi-eğlence sistemi, dokunmatik düğmeler, yarı otonom sürüş teknolojileri gibi özellikler ile de gelecek.

Dördüncü nesil Mercedes GLE, MHA platformu üzerinde geliştiriliyor.Bu nedenle arkadan itişli motorlar ile desteklenecek. Geniş motor yelpazesi yeni dört ve altı silindirli motorlardan oluşacak.

Altı silindirli motorlar 48 volt hafif hibrit teknolojisi ile gelecek.AMG versiyon ise 4.0 litrelik V8 ünite ile geliştirilecek.