2019 Porsche 718 Boxster Spyder Testlere Başladı [Video]

Alman marka, yeni modelinin testlerini Nurburgring’te gerçekleştiriyor.
29-08-2018 07:53 - 19100 Okundu

Porsche’ nin yenilenen modeli  718 Boxster Spyder, performans testleri esnasında casus kameralar tarafından görüntülendi.  Yakın zamanda tanıtılması beklenen yeni  718 Boxster Spyder, kamuflajsız olarak test ediliyor.Tanıtım öncesi yakından inceleme şansı sunan model, bu sefer tek başına piste inmiş.Daha önceki haberlerimizde de yer aldığı gibi  718 Boxster Spyder, Cayman GT4 modeli ile birlikte test ediliyordu.

Siyah gövde rengi ile görüntülenen model, bazı detaylarını hala saklıyor.LED gündüz farlarının çevresini hafif kamuflaj ile kapatan Porsche, ön kaputtaki amblemi de saklamayı tercih etmiş.Ancak neden böyle bir gizleme yaptığını açıkcası biz de anlayamadık.

Boxster GTS ile karşılaştırıldığında, biraz daha geniş hava girişlerine sahip olduğu görülen  718 Boxster Spyder, hafif bir tavan yapısına sahip olacak.Egzozların arasında yerleştirilen difüzör de modele şık bir hava katıyor.

MOTOR SEÇENEĞİ

Tahminlere göre  718 Boxster Spyder, 4.0 litrelik altı silindirli bir ünite kullanacak. 494 hp’ lik bu motor, daha önce Cayman GT4 modelinde de görev yapmıştı.Ancak  718 Boxster Spyder’da 494 hp yerine daha düşük bir değer görebiliriz.

Yeni  718 Boxster Spyder’ın ne zaman tanıtılacağı henüz belli değil.