2019 Porsche 911 GT3 Test Videosu

Atmosferik motor kullanılmaya devam ediliyor.
01-10-2018 08:30 - 15533 Okundu

Daha önce çıkan haberlerde yeni Porsche 911 GT3' ün turbo motor kullanacağı yazılıyordu.Ancak bugün çıkar haberlerde, yeni modeli turbo motor yerine atmosferik ünite ile yoluna devam edeceği yazıldı.Monza pistinde test edilirken görüntülenen Porsche 911 GT3, testler sırasında motor sesini de bizlerle paylaşıyor. Duyulan sesin turbodan çok atmosferik bir motorun sesine benziyor olması da, turbo motor kullanılmadığını kanıtlıyor.

Her ne kadar kamuflajsız gibi dursa da ön ve arka bölümlerde kamuflajlar bulunuyor.Bu kamuflajlar yeni aerodinamik parçaları gizliyorlar. Ayrıca siyah bantlar ile de bu detaylar gizlenilmeye çalışılmış.Arka bölümdeki kanadın, selefinde kullanılana göre daha büyük olduğunu da belirtelim.Ayrıca arka kanat biraz daha kaslı.

Arka bölümde led farı uzun bir şekilde kullanan Porsche, bu tasarımı 992 modelinde de kullandı.Bu nedenle bu tasarımın yeni modellerde nasıl görüneceğini 992 modelinin gelişi ile daha net bir şekilde görebileceğiz.İlk etapta standart donanıma sahip versiyonu tanıtacak olan marka, 2020 yılında da Porsche 911 GT3' ün örtüsünü kaldıracak.

Porsche, yeni modelinde PDK şanzıman kullanıyor. Otomatik vitese henüz geçmeyen model, sürüş keyfi için manuel vites seçeneğini hala bünyesinde barındırıyor.