2019 Porsche Cayenne Coupe Fiyatı ve Özellikleri Ne Olur

Yeni modelin görüntülerine erişildi.
10-07-2018 09:45 - 15298 Okundu

Porsche, suv segmentindeki model yelpazesini genişletiyor.Haziran ayında yeni bir model çıkaracağını duyuran Porsche, bu modelini test etmeye de başladı.

Cayenne modelinin tavanı biraz daha eğimli versiyonu olan bu model, C sütununa doğru ayrıntıları daha da göze çarpıyor.Keskin tavan çizgisi, arka bölümdeki spoyler ve tampona biraz daha yakınlaşan plaka bölümü modeli standart Cayanne modelinden ayrıyor.Ayrıca arka farlarda da ufak da olsa değişimler yapılacak.

Motor olarak ile hangi ünitenin kullanılacağı bilinmiyor.Ancak tahminler Cayenne modelinde de kullanılan 4.0 litrelik V8 motorun bu modelde de kullanılacağı yönünde.

Dizel ünite tercih edenler için ise üzgünüz. Sadece benzinli motor ile satışa sunulacak olan Cayenne Coupe, hibrit motor seçeneği ile de gelecek.

2019 Porsche Cayenne’ in en sıkı rakipleri BMX X6, Mercedes GLE Coupe, ve yeni Audi Q8 olacak.Yeni modelin fiyatları da merakla bekleniyor. Şuan için konuşmak erken olsa da tahminlerimize göre Cayanne modeli ile benzer bir fiyat listesine sahip  olacak. Yeni Coupe, 240 bin Euro' dan başlayan fiyatlar ile satışa çıkabilir..