2019 Porsche Cayman GT4 Clubsport Testlere Başladı

Monza pistinde yeni bir model kameralara yakalandı.
29-04-2018 19:44 - 20507 Okundu

Monza pistinde testlerine devam eden Porsche, geçtiğimiz günlerde yeni 911 modelini test ederken kameralar tarafından görüntülenmişti.Şimdi ise Cayman GT4 Clubsport modeli test edilirken casus kameralar tarafından görüntülendi.Fakat test edilen modelin sport versiyon olduğunu bu nedenle standart modelden sonra tanıtılacağını belirtelim.

Yoğun kamuflaj ile görüntülenen Cayman GT4 Clubsport, selefine göre daha büyük bir arka kanada sahip.Ayrıca yeniden tasarlanan ve agresif bir görüntüye sahip olan difüzör de oldukça dikkar çekiyor.Arka bölümde ise daha önce yanyana olan egzoz çıkışlarının artık ayrı köşelere alındığını görüyoruz.

Arka far tasarımında ise Cayman GTS modelindeki tasarım dili benimsenmiş.Ön bölüm için bu kadar detay veremiyoruz malesef. Yoğun kamuflajdan dolayı şuan için ön bölüm hakkında tahminde bulunmak biraz zor.

Cayman GT4 Clubsport' un kaputunun altında büyük ihtimalle 4.0 litrelik motor görev yapacak. 3.8 litrelik motordan vazgeçen marka, modeli daha da güçlü hale getirmek istiyor.

Bir önceki versiyonunda 400 adet üretilen model, bu defa daha fazla üretilecek.