2019 Porsche Macan Özellikleri, Fiyatı, Motor Seçenekleri

Tazelenmiş tasarımı ile yeni Macan örtüsünü kaldırdı.
25-07-2018 11:33 - 14551 Okundu

Porsche, yenilenmiş dış tasarım ve daha fazla özellik ile donatılan Macan 2019’ un üzerindeki perdeyi kaldırdı.

En belirgin görsel değişiklik, diğer Porsche modellerinde de gördüğümüz  led şeritli arka tasarım.

Önde ise, standart olarak LED far teknolojisi ile donatılan 2019 Porsche Macan , Miami Blue, Mamba Green Metalik, Dolomit Gümüş Metalik ve Crayon adı verilen yeni gövde rengi seçenekleri ile de tercih edilebilecek.

Yeni Macan, Trafik Sıkışıklığı Asistanı dahil olmak üzere bir dizi yeni sürücü destek sistemleri ile donatıldı. Porsche Macan hala en sportif kompakt SUV'lardan biri olarak kabul ediliyor.Porsche' un en küçük suv modeli olmasına rağmen yeni 20 ve 21 inçlik jantlar modeli oldukça heybetli gösteriyor.

KABİN

11 inçlik bilgi-eğlence sistemi ile orta konsolu yeniden tasarlayan Porsche, kişiselleştirilebilir bir arayüz sunuyor. Merkezi havalandırmalar, ekranın altında konumlandırılırken, Spor sürüş modunu düğmesine sahip yeni bir direksiyon simidi modeli premium hale getiriyor.

Yeni bilgi-eğlence sistemi ayrıca Connect Plus modülü ile donatıldı.Bu modül ses kontrolü ve gerçek zamanlı trafik bilgisi gibi işlemlerin yapılmasına olanak sağlıyor.

MOTOR SEÇENEKLERİ

Baz modelde 2.0 litrelik dört silindirli ünite kullanılmaya devam ediliyor.2019 Macan S ve GTS modelleri İSE 3.0 litrelik V6 ünite kullanacak.

Dizel satışları ise durdurulacak.