2019 Porsche Macan Üretimi Başladı

Porsche, yeni Macan' ın üretimine hızlı bir giriş yaptı.
13-09-2018 10:21 - 14203 Okundu

Lüks suvları ve spor araçları ile herkesin beğendiği bir marka olan Porsche, yeni Macan' ın üretimine başladı.Hem de oldukça hızlı.Almanya' nın Leipzig fabrikasında üretilen 2019 Porsche Macan,  2014 yılında piyasaya sürüşmüştü. O günde bu yana 350 bin adetin üzerinde bir satış gerçekleştiren Macan, bu gidişle satışları daha da arttıracak.

Pazardaki talebi karşılamak için suv modellerini günden güne yenileyen marka, suv segmentinin en çok satan markası olmak istiyor. Eylül ayına kadar günde 420 adet Macan üretmek isteyen Porsche, ilk üretilen araçları Çin pazarına yollayacak.

Çin Cumhuriyeti'nde suv modellere olan ilginin yüksek olması, lüks otomobil markaları için büyük bir pazar hale geldi.Bugüne kadar 100 binden fazla araç satan Porsche, bu nedenle ilk üretimleri Çin'e yolluyor.

Peki Macan Modeli Nasıl Bir Araç?

Markanın en çok satan modellerinden birisi olduğu için çok fazla değişiklik yapılmayan Macan, rotasyonu daha çok kaputunun altında gerçekleştiriyor.Ayrıca teknolojik geliştirmeler de yapıldı.Sürüş dinamikleri de iyileştirilen 2019 Macan, konforlu bir sürüş için herşeyi sunuyor.