2019 Renault Clio İlk Defa Görüntülendi, Fiyatlar

Yeni Clio’ da Megane tasarımı görülüyor.
04-04-2018 12:13 - 16612 Okundu

Renault’ nun küçük modeli Clio’ nun 2019 model yılına ait kasası ilk defa görüntülendi. Kamuflajlı olarak görüntülenen Clio, Megane HB ile oldukça benzer bir tasarıma sahip.

Eğimli kaput ve agresif farlar aracın tasarımında ilk dikkat çeken detaylar denebilir. Segmentindeki en pratik modellerden birisi olan Clio, selefine göre oldukça sportif de görünüyor.

Kaputun altında Mercedes ile birlikte geliştirilen 1.3 litrelik motorun olması muhtemel. 150 hp’ lik bu motor 0-100 km/s hıza 8 saniyede ulaşabiliyor.

En popüler motor seçeneklerinden biri olan 1..5 dizelden vazgeçmeyecek olan Renault, şanzıman seçeneklerinde de 5 ve 6 manuel-otomatik vitesleri kullanmaya devam edecek.

Söylentilere göre Renault, bir de sıfır emisyonlu versiyon üzerinde çalışıyor. Yakın zamanda Clio modelini de hibrit motor seçeneği ile görebiliriz.

Renault Clio' nun 2018 fiyatları şuanda 64,800 TL' den başlıyor.Yeni kasa fiyatları da büyük ihtimalle yine bu civarlardan başlayan fiyat etiketine sahip olacaktır.Ancak Euro kurunun hızlı yükselişi fiyatları da otomatik olarak yükseltecektir.