2019 Volkswagen T-CROSS Tanıtım Videosu Geldi

Volkswagen, yeni modeli için tanıtım çalışmalarına devam ediyor.
31-08-2018 12:26 - 19019 Okundu

Küçük crossover segmentinde yer alan T-Cross, daha çok genç kitleye hitap eden bir model olarak geliştirildi. Kişiselleştirme seçeneğini bol tutması beklenen T-Cross, böylece gençler arasında geniş bir kitleye hitap etmiş olacak. 12 farklı dış gövde rengi seçeneği ve iki tonlu renk seçenekleri ile rakiplerini geride bırakmayan isteyen Volkswagen, kabinde de yine kişiselleştirmeye önem veriyor.

Polo’ nun yüksek sürüş pozisyonuna sahip bir model olarak yollara çıkacak olan 2019 T-Cross, tasarım ve özellik konusunda da Polo ile benzerlikler gösterecek. MQB A0 platformu üzerinde geliştirilen 2019 T-Cross, sadece ön tekerlekten çekiş sistemi ile piyasaya sürüşecek.Dört tekerlekten çekiş sistemi ise müşteri kitlesinden dolayı satışa çıkmayacak.

455 litre bagaj hacmi ile geniş alan sunan model, koltukları yatay konuma getirdiğinde ise 1281 litre taşıma kapasitesi sunuyor.İsteğe göre ön bölümdeki yolcu koltuğu da yatırılabiliyor.

Sonbaharda örtüsünü kaldıracak olan model, 2019’ un ilkbaharında da piyasaya çıkacak.Türkiye’ye gelişi ise büyük ihtimalle 2019 sonlarına doğru olacaktır.