2019 Volkswagen Tarok Fiyatı ve Özellikleri Ne Olur

Yeni modelin görselleri ve birtakım özellikleri açıklandı.Ancak konsept olarak geldiği için fiyat konusunda bir açıklama yapılmadı.V
06-11-2018 22:21 - 15977 Okundu

Volkswagen, yeni pikap modelinin örtüsünü kaldırdı.Brezilya'da tanıtılan araç, şuan konsept olarak görücüye çıktı. Önümüzdeki aylarda üretim versiyonu ile de gelecek olan Yeni Tarok, konsepti ile benzer özelliklere ve tasarıma sahip olacak.

Tarok adı verilen yeni pick up, ön bölümde belirgin led farlar ile fark yaratıyor.Ayrıca bu led farları, ızgara boyunca devam ettiren Volkswagen, bu tasarımı sanki Porsche modellerinin arka bölümünden almış gibi.

Yeni modelin arka tasarımında da yine led farlar dikkat çekiyor. Şerit tasarımı yine burada da görüyoruz. Ayrıca tavandaki panoramik cam tavanın da şık durduğunu söylemeden geçmeyelim.

KABİN

İç mekana geçtiğimizde ise sadece bir tasarımla karşılaşıyoruz.Artık hemen her modelde gördüğümüz dijital gösterge paneli ve büyük bir bilgi-eğlence ekranıi bu konseptte de karşımıza çıkıyor. Ayrıca kabindeki tasarımı T-ROC modelini anımsattığının altını çizmekte fayda var.

Farklı bir kasa teknolojisi kullanan Yeni Tarok, kabin ile kasa arasına bir kapak bulunduruyor. ve ihtiyaca göre bu kapak açılarak, kasa uzunluğu arttırabiliyor. 1206 mm uzunluğundaki yükleme kasası, aradaki kapak sayesinde 1861 mm uzunluğa kadar çıkabiliyor. Aracın yükleme kapasitesi ise 1 ton civarında.

MOTOR

YENİ TAROK' UN KAPUTUNUN ALTINDA 1.4 LİTRELİK 4 SLİNDİRLİ ÜNİTE YER ALIYOR. 150 HP GÜCÜNDEKİ MOTOR, 6 İLERİ OTOMATİK ŞANZIMAN İLE KOMBİNE EDİLMİŞ.ARAÇ ÜRETİME GEÇTİĞİNDE BÜYÜK İHTİMALLE 2.0 LİTRELİK BİR MOTOR İLE PİYASAYA SÜRÜLECEK.FİYAT KONUSUNDA DA BİRAZ DAHA BEKLEMEMİZ GEKEKİYOR.Ancak Amarok'tan daha yüksek fiyatlara satılacağını söyleyebiliriz.