2020 Hyundai Kona Hibrit Özellikleri Açıklandı, Fiyat Listesi

Hyundai' nin yeni hibrit modeli Kona, Ağustos ayında satışa sunulacak.
05-07-2019 14:01 - 18269 Okundu

2020 Hyundai Kona Hibrit örtüsünü kaldırdı. Kona modelinin hibrit versiyonunu tanıtan Hyundai, muhtemelen bu yeni versiyonu Türkiye'de de satışa sunacak. 2020 Hyundai Kona Hibrit, Ioniq modelinde kullanılan üniteye benzer bir ünite kullanıyor. 103 beygirlik 1.6 lirelik benzinli motorun yanında 42 beygirlik bir elektrikli motor bulunuyor. Bu motorun 32 kwh olduğunu da belirtelim.

Elektrikli motor toplamda 13p hp gücünde ve maksimum 265 nm tork üretebiliyor. Aracın vites seçeneği ise 6 ileri otomatik. 

Hibrit ünitenin dışında yeni teknolojik özelliklere de yer verilmiş. Akıllı telefon uygulaması ile aracın uzaktan kitlenmesi veya kilitlerin açılmasına imkan tanınıyor.Ayrıca 10.25 inçlik dokunmatik ekran üzerinde sesli navigasyon sistemi kontrol edilebiliyor.

Bu bilgi-eğlence sistemi, bulut tabanlı ve 6 dil seçeneği sunuyor. Ayrıca Android Auto ve Apple Carplay sistemlerini de destekliyor.

GÜVENLİK ÖZELLİKLERİ

Yaya ve bisikletli algılama sistemi, sürücü uyarı sistemi, şerit takip sistemi, start-stop sistmei, hız sınırı uyarı sistmei, kör nokta uyarı sistemi ve arka çapraz çarpışma uyarı sistemi aracın güvenlik özelliklerinden sadece bazıları.

Hyundai Kona Hybrid Ağustos 2019'dan itibaren Avrupa'da satışa sunulacak.