2020 Hyundai Sonata ve Genesis Suv Sene Sonunda Geliyor

2019 yılı Hyundai için yoğun bir yıl olacak.
03-01-2019 10:55 - 14948 Okundu

Genesis, GV80 konseptini 2017 New Yotk Otomobil Fuarında tanıtmıştı.Bu konseptin üretim versiyonu ise bu yıl sonunda tanıtılacak.

Reuters'e göre, Hyundai Motor Group, Kia , Hyundai ve Genesis' in 2019 yılında toplam 13 model tanıtacak.Bunlar arasında premium bir Genesis suv ve tamamen yeni Hyundai Sonata da yer alıyor.

GV80 konsepti, dört farla çevrili belirgin ızgaraya sahipti.Aynı stil özelliklerini yeni nesil G80 prototiplerinde de görmüştük.Bu nedenle yeni suv modelinde de bu tarz bir tasarım kullanılacaktır.

Kabinde ise sürücü ve yolcu için iki ayrı dijital ekran, deri koltuklar, dişbudak ağacı süslemesi ve parlak metak aksanlar öne çıkan stil özellikleri arasındaydı.

Son zamanlarda crossover hakkında pek bir şey duymadık, ancak önceki raporlar, modelin bir sonraki G80’de de kullanılan platformu kullanacağını gösteriyor.Yeni suv, birkaç farklı motor ile satışa sunulacak.Teknik özellikler hakkında pek bir şey yok, ancak yeni model, 365 beygir üreten 3.3 litrelik ve yaklaşık 420 hp güç üreten 5.0 litrelik ünitelere sahip olabilir.

Sonata hakkında daha az şey biliniyor, ancak geçen yaz Nurburgring'de bir prototip görülmüştü. Bu otomobil, Le Fil Rouge konseptinden bazı stil ipuçlarına sahipti ve mevcut modelden çok daha şık görünüyordu.