2020 Hyundai Venue Özellikleri Açıklandı, Fiyat Ne Olur

Hyundai' nin yeni modeli örtüsünü kaldırdı.
22-04-2019 09:50 - 15703 Okundu

Hyundai' nin yeni modeli Venue, crossover sınıfına yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.New York Fuarı'nda tanıtılan yeni model, Kona modelinden biraz daha küçük bir model. 13 cm kısa olan model, 3 cm daha dar. Ayrıca 8 cm daha kısa bir aks mesafesine sahip.Ancak Kona'dan 1.5 cm kadar daha yüksek bir model olduğunu da belirtelim.Bu kısalmalardan dolayı aracın bagaj hacmi de Kona' nınkine göre 76 litre daha az.

TASARIM

Farklı tasarımı ile dikkat çeken Venue, güçlü bir duruşa sahip. Farklı renk opsiyonlarına sahip olan tavan ve aynalar ile kişilleştirilebilen 2020 Venue, müşterilerin araçları istediği gibi tasarlamasına imkan tanıyor.

MOTOR

1.6 litrelik motor ile tanıtılan model, 6 ileri manuel şanzıman ile kombine ediliyor. CVT şanzımanın da listede yer aldığını belirtelim. Teknik özellikler henüz açıklanmasa da aracın 100 km'de 8.5 litrelik yakıt tüketimi gerçekleştirdiği belirtiliyor.

DONANIMLAR

Aracın özellikleri de müşterileri memnun edecek gibi duruyor. 8 inçlik multimedya sistemi, 3.5 inçlik yol bilgisayaraı, kumaş ve deri koltuk döşemeleri, ön çarpışma önleyici asistanı, şerit takip asistanı, kör nokta uyarıcısı, sürücü dikkat uyarıcısı ve daha fazlası aracın özellikleri arasında yer alıyor.

FİYAT

Fiyatlar henüz açıklanmasa da Kona modelinden daha ucuz bir model olacağı kesin. Bu nedenle Kona modeline yakın bir fiyat listesi ile karşılaşabiliriz.