2020 Jeep Scambler Pick Up Arazi Testlerine Başladı

Jeep markası yeni kamyonet modeli için testlere başladı.
15-08-2018 09:17 - 13922 Okundu

Jeep, bugüne kadar ürettiği suv modelleri ile adından söz ettiriyordu.Ancak son zamanlda yönünü pick up pazarına çeviren Jeep,  Wrangler modelini baz alarak geliştirdiği yeni pick up modelinin testlerine başladı.

Scambler adı verilen yeni model, şuan iki farklı versiyona sahip.İlk versiyonda, Y kollu jantlar ve ön çamurluktaki 258 sayısı dikkat çekiyor.Diğer test aracında ise sürücü kapısındaki numara dikkat çekiyor. Henüz yoğun kamuflajla  test edilen kamyonetler,tasarım konusunda çok fazla bir ipucu vermiyorlar.Ancak kamuflajların yıpranmasına bakarsak, test araçlarının zorlu testlere tabii tutulduğunu söyleyebiliriz.

Ancak aracın römork kısmı bize biraz uzun geldi.Bu  da zorlu arazilerde aracın takılmasına neden olabilir.Hatta belki de bu takılmalardan dolayı aracın arkasında yoğun bir deforme oluşmuş olabilir.

Yeni pick up modeli kaputunun altında Wrangler modelinde kullanılan motor seçenekleri ile satışa sunulacak.3.6 litrelik ünite ile 285 hp güç ve 353 nm tork üretmesi beklenen model, 2.0 litrelik ünitesi ile ise 270 hp güç ve 400 nm tork üretebilecek.

Dizel cephesinde ise 2.8 litrelik ünite görev yapabilir.Ya da bu motor yerine 3.0 litrelik V6 üniteyi görebiliriz.