2020 Skoda Octavia Böyle Gözükebilir 2019-06-03

Yeni Skoda Octavia için yeni bir tahmini tasarım daha yayınlandı.
03-06-2019 13:44 - 14311 Okundu

Skoda' nın yenilenen modeli Octavia henüz örtüsünü kaldırmadı. Otomotiv tasarımcıları da yeni Octavia' nın nasıl görünebileceğine dair örnek tasarımlarını yayınlamaya devam ediyor. Bu sefer de Kolesa' nın Octavia yorunumu ile karşınızdayız.

Yayınlanan görsellerde 2020 Skoda Octavia ' nın  daha sofistike bir tasarıma sahip olduğunu görüyoruz.  İnce farlar ile tasarlanan 2020 Skoda Octavia , gerçekeğe yakın tasarımı ile dikkat çekiyor. Sis farlarını Superb modelinden alan 2020 Skoda Octavia , arka bölümde bagaja kadar uzanan farları ile fark yaratıyor.Bu tasarım detayının Scala modelinde de yer aldığını belirtelim.

Yeni Skoda modellerinde görülen SKODA yazısı büyük ihtimalle Octavia'da da kullanılacak.Çünkü Çekyalı marka bu tasarımı Superb, Scala ve Kamiq modellerinde de kullanmaya başladı.Ayrıca MQB platformu kullanan model, selefine göre daha fazla teknoloji ile donatılacak.

Önümüzdeki aylarda tanıtılacak olan 2020 Skoda Octavia , büyük ihtimalle Eylül ayını bekliyor.Bilindiği gibi Eylül ayında Frankfurt Fuarı yapılacak ve mıhtemelen yeni kasa Octavia ile bu fuarda tanışacağız.