2021 Mercedes-AMG GLB 45 Özellikleri Ne Olacak?

7 koltuklu olması beklenen araç, 415 hp civarında performans gösterecek.
17-06-2019 10:11 - 17314 Okundu

Mercedes, bu yaz yeni GLB'yi tanıtmak için hazırlanıyor. Testlerine devam edilen model, casus kameralar tarafından görüntülendi.
Güney Avrupa’da testlerden geçen 2021 Mercedes-AMG GLB 45,  GLB konseptinde kullanılan farlarla çevrili panamericana ızgaraya sahip.Daha aşağıda ise üç büyük hava girişi görüyoruz.
Yeni crossoverın tasarımı çok sportif değil, ancak yeni model sürüş yüksekliğini düşüren spor ayarlı bir süspansiyonla donatıldı.Ayrıca fotoğraflarda  Michelin Pilot Sport 3 lastiklerle AMG jantları da görebiliyoruz.
ARKA BÖLÜM
Aracın arka tasarımında ise ilk olarak ince lambalar ve sportif difüzör dikkat çekiyor.Egzoz sistemi olarak ise 4 çıkışlı bir sistem kullanılmış.
Aracın kabini ise a, b ve CLA serilerindekine benzer bir kabin olacak.Sonuç olarak, dijital bir gösterge kümesi ve büyük bilgi-eğlence sistemi kabinin en dikkat çeken özellikleri olacak.
MOTOR ÖZELLİKLERİ
 A45 ve CLA 45 gibi, GLB 45 de yeni turboşarjlı 2.0 litrelik dört silindirli bir motora sahip olacak. AMG CEO'su Tobias Moers, yeni modelin 414 hp  üreteceğini açıkladı. GLB 45, GLB 35'ten önemli ölçüde daha güçlü olacaktır.