2021 Mercedes E-Serisi Coupe Konsolu Göründü

Mercedes' in yeni modeli E Coupe ve Cabrio için geri sayım sürüyor.
21-05-2020 07:27 - 22765 Okundu

27 Mayıs 2020 tarihinde tanıtılacak olan 2021 Mercedes E-Serisi Coupe, yeni bir görseli ile karşımızda. Geçtiğimiz günlerde aracın dış tasarımı gölgeli bir şekilde paylaşılmıştı.Bugün ise aracın dijital gösterge panelinin de göründüğü panel yayınlandı.

MBUX multimedya sistemi ile gelecek olan model, 10.25 inçlik bilgi-eğlence sistemi ile gelecek.Arycaı 12.3 inçlik dijital gösterge paneli üzerinden araç hakkında tüm bilgiler elde edilebilecek.

Ekran ve göstergelerin dışında direksiyon simidi de aracın bir diğer yeniliği.Yeni E Serisinde gördüğümüz dört kollu direksiyon artık Coupe ve cabrio modellerde de yer alacak.Yeni direksiyon deri, deri-ahşap ve spor olarak üç farklı tasarım ile müşterilerin beğenisine sunulacak.

Direksiyonda yeni bir teknoloji kullanan mühendisler, yeni direksiyonların sürücünün ellerini algılamazsa uyarı vereceğini belirtiyor. Ayrıca sürücü bu uyarılara da cevap vermezse, araç kendi kendine güvenli bir yere frenleyecek.Bu nedenle yeni modelde, dür/kalk sistemi, fren asistanı, kör nokta uyarı sistemi ve araçtan çıkış asistanı gibi güvenlik donanımları da yer alacak.

Yeni modellerin tüm özellikleri ve fiyatları 27 Mayıs'ta bizlerle paylaşılacak.