2023 Ford Ranger Platinum - fiyat, teknik özellikler ve çıkış tarihi

Ford, Ranger için Wildtrack ve Raptor arasında yer alan ve daha üstün görünüm ve özelliklere sahip yeni bir Platinum donanım paketini piyasaya sürdü.
30-11-2022 07:40 - 18509 Okundu

Pikap özel olarak 3.0 litrelik V6 turbodizel ile sunuluyor.

Yeni donanım paketi, kaputta bir Platinum yazısı, standart Matrix LED farlar, 20 inç alaşım jantlar,   krom vurgular ve bir opsiyon olarak sunulan özel Equinox Bronze dış gölge ile geliyor. Ford'un katlanır tavan rafları ve patentli kayar yük rafı, elektrikli panjur ve  yeni nesil bagaj kapağı içeren   Esnek Raf Sistemi gibi birkaç pratiklik özelliği de var.

İçeride, segment için pek çok premium özellik buluyoruz. Bunlar, kapitone deri döşeme, gösterge panelindeki suni ahşap vurgular, ısıtmalı direksiyon simidi ve sürücü için 10 yönlü elektrikli ayar ve hafıza işlevlerine sahip ısıtmalı ve havalandırmalı ön koltuklardır.

Teknoloji açısından, B&O premium ses sistemi ile birlikte 12,4 inç dijital gösterge paneli ve bilgi-eğlence için 12 inç dokunmatik ekran da standarttır.

Pikap özel olarak 247 hp (184 kW / 250 PS) ve 600 Nm tork üreten 3.0 litrelik V6 turbodizel ile sunuluyor. Güç, 10 vitesli otomatik şanzıman ve Ford'un elektronik kontrollü tam zamanlı 4WD sistemi aracılığıyla dört tekerleğe de iletilir.