2023 Lincoln Corsair Özellikleri Yakında Açıklanacak

Lincoln, makyajlı 2023 Corsair'in yeni bir teaser görüntüsünü yayınladı.

Amerikan marka, yeni suvlar geliştirirken, mevcut modellerini de güncellemeye devam ediyor. Bugün yayınlanan görsele baktığımızda, Lincoln, mevcut Corsair'de farların hemen altında bulunan ikincil LED'leri çıkararak daha temiz ve  daha modern bir görünüm elde ettiğini görüyoruz. Lincoln, SUV'nin ön ızgarasında da bazı değişiklikler yaptı.

Şimdilik 2023 Lincoln Corsair hakkında başka bir ayrıntı bilinmiyor. Ancak lüks otomobil üreticisi, arka kısmı da yeni stop lambaları ve yeni bir tamponla güncelleyecek.

Güncellenen SUV'nin motor seçenekleri de henüz bilinmiyor. Ancak 2022 modeliyle aynı seçeneklerin müşterilere sunulmasını bekliyoruz. Bu seçenekler 2.0 litrelik turboşarjlı dört silindirli, turboşarjlı 2.3 litrelik ve 2.5 litrelik plug-in hibrittir. Mevcut Corsair PHEV, markanın dört tekerlekten çekiş sistemini de destekleyen  PowerSplit elektrikli CVT teknolojisine de  sahip.

Buick'in ayrıca Corsair'in tamamen elektrikli bir versiyonunu geliştirdiği düşünülüyor. Bu araç, özel bir EV platformuna binecek ve 2026'dan itibaren Ford'un Kanada'daki Oakville Assembly sahasında üretilecek.