2023 Mercedes-AMG GLC Fiyatı ve Özellikleri Ne Olur

Kış testlerini esnasında görüntülendi.
16-01-2022 12:15 - 14567 Okundu

2 yıl önce tanıtılan Mercedes GLC, henüz AMG versiyonu ile yollara çıkmadı. Ancak bugün elde edilen casus fotoğraflarda, 2023 Mercedes-AMG GLC'nin soğuk hava testleri yaptığını görüyoruz.

Ön uçta, geniş bir silüet bizleri bekliyor. Ayrıca Panamericana ızgarası ve büyük tekerlekleri de standart versiyondan biraz farklı duruyor. Hala kamuflajlı olsa da bazı tasarım detaylarını fark edebiliyoruz.

Kabinde ise standart versiyona göre daha fazla ekran ve teknoloji bizleri bekliyor. Geniş big bilgi-eğlence ekranı ve dijital gösterge paneli sürücü konsolunun ana elementleri olacak.

Mevcut GLC modeline 2.0 litrelik şarj edilebilir hibrit ünite güç veriyor. 2023 Mercedes-AMG GLC'nin de bu üniteyi kullanması bekleniyor. Ancak biraz daha güçlü bir versiyon olacak tabiki de.Büyük ihtimalle 641 hp güç üreten bir elektrikli motor bizleri bekliyor. 

Yeni 2023 Mercedes-AMG GLC ile bu yıl içinde tanılacağız. Ancak teslimatların 2023 yılında başlayabileceği dedikodusu var.Fiyat listesi de bu sene içinde belli olacak.