2025 Genesis G80 Özellikleri Açıklandı

Yeni model, Güney Kore'de tanıtıldı.
13-12-2023 13:09 - 460 Okundu

 

Genesis, Los Angeles Otomobil Fuarı'nda 2025 GV80 ve GV80 Coupe'yi tanıttı ve şimdi de Kore'de makyajlı G80'in örtüsünü kaldırdı.

Güncellenen sedan "Atletik Zarafet" fikrini benimsiyor ve revize edilmiş bir ızgaraya sahip. Ayrıca daha sportif bir ön tampon ve "bir uçak pervanesini andıran" 20 inçlik jantlar görüyoruz.

Stil değişiklikleri, otomobilin yeni bir tampon ve gizli bir egzoz kullanmasıyla arka tarafta da devam ediyor. Genesis ayrıca modelin Brooklyn Brown adı verilen yeni bir renk tonu da dahil olmak üzere on renkte satışa sunulacağını söyledi.

Genesis standart modelin yanı sıra makyajlı G80 Sport'u da sergiledi. Agresif girişlere sahip benzersiz bir ön tampon ile ayırt ediliyor. Araç ayrıca V şekilli vurgulara sahip çift egzoz sisteminin görünümünü kopyalıyor gibi görünüyor.

En dikkat çekici değişikliklerden bazıları G80'in dijital gösterge panelini bilgi-eğlence sistemiyle birleştiren yeni 27 inç OLED ekranla donatılmasıyla içeride gerçekleşiyor. Bu ekran, 12,3 ve 14,5 inç ölçülerindeki önceki ekranların yerini alıyor.

Değişiklikler ekranın ötesine geçerken, araç yeni bir gösterge paneli ve "kristal benzeri" bir vites değiştirici ile donatıldı. Bunlara revize edilmiş döşeme ve yeni şalterlere sahip yenilenmiş bir orta konsol eşlik ediyor.

Mevcut model 375 bg'ye (280 kW / 380 PS) kadar güç üreten 2.5 ve 3.5 litrelik motorlar sunuyor. Şirket ayrıca 454 km menzile sahip elektrikli bir varyant da sunuyor.