2025 Hyundai Tucson Yepyeni İç Mekanıyla Görücüye Çıkıyor

Hyundai, Avrupa'daki lansmanından önce makyajlı Tucson'un örtüsünü kaldırdı.
21-11-2023 08:52 - 20077 Okundu

Şirket bu noktada crossover hakkında fazla bir şey söylemiyor, ancak model anında tanınabilen 'geliştirilmiş' Parametric Dynamics tasarımına sahip. Tanıdık olmasına rağmen crossover yeni bir ızgaraya ve güncellenmiş Parametric Jewel aydınlatma ünitelerine sahip.

Güncellemeler aşağıda modifiye edilmiş bir tampon ve sahte bir kızak plakası ile devam ediyor. Ek değişiklikler sınırlı, ancak Hyundai yeni jantlar ve revize edilmiş bir arka uç bekleyebileceğimizi söyledi.

İçeriye geçtiğimizde, minimalist üç kollu direksiyon simidi ve daha geleneksel bir gösterge paneline sahip yeni bir iç mekan görüyoruz. Son değişiklik crossover'ın 12,3 inçlik dijital gösterge paneli ve buna uygun 12,3 inçlik bilgi-eğlence sisteminden oluşan panoramik kavisli bir ekranla donatılmasını sağlıyor.

Alt kısımda ise yeni şalterler ve yeniden konumlandırılmış havalandırma delikleri yer alıyor. Bunlara kablosuz akıllı telefon şarj cihazı ve iki bardak tutucu içeren yeni bir orta konsol eşlik ediyor.

Önümüzdeki haftalarda Tucson hakkında daha fazla bilgi edineceğiz, ancak Kore spesifik modeli Fine Green Matte ve Ultimate Red Metallic olarak bilinen iki yeni renkte sunulacak.