Alfa Romeo Giulietta Veloce S Özellikleri Neler

Sadece 30 adet üretilecek.
05-07-2019 13:02 - 16917 Okundu

Alfa Romeo Giulietta, 2009'dan beri neredeyse aynı tasarım ve teknolojileri kullanıyor. Ancak İtalyan markanın Avustralya ayağı, Veloce S adı verilen yeni bir versiyon duyurdu.

Ülke genelinde sadece 30 adet satılacak olan Alfa Romeo Giulietta Veloce S, Alfa White, Alfa Black ve Stromboli Gray metalik olarak  3 farklı gövde rengi seçeneğine sahip.

 30 örneğin ızgarasında, dış aynalarında ve yan eteklerinde çeşitli kırmızı rozetler kullanılıyor.Bu rozetlere 18 inçlik jantlarda da rastlıyoruz. Aracın egzoz sistemi ise parça tedarikçisi Magneti Marelli'nin "Elaborazioni 1919" .

Kabine gelince, Veloce S Edition, 10 hoparlörlü Bose High Performance ses sistemi ve kırmızı Giulietta logoları ile donatılmış.Ayrıca Veloce S rozetli paspaslar da aracın farkını ortaya koyuyor. Aracın fiyatı ise 31 bin dolar olarak açıklandı.

Ön tekerlekten çekiş sistemine sahip olan model 6 ileri otomatik şanzıman ile kombine edilen 1.7 litrelik ünite ile hayat bulunuyor. Bu ünite 237 hp gücünde ve 340 nm tork üretebiliyor. . Otomobilin diğer önemli özellikleri arasında Brembo ön fren kaliperleri ve spor süspansiyonu yer alıyor.