BMW X7 Pick-up Böyle Gözükebilirdi

BMW' nin yeni amiral gemisi X7' nin farklı versiyonları tasarlanmaya başladı.Bu versiyonlardan birisi de pick up kasa. Ancak bu versiyonun üretilmeyeğini söyleyelim.
28-10-2018 09:31 - 22549 Okundu

Otomotiv tasarımcıları, yine üretilmesi imkansız modeller üzerinde çalışıyor. Ancak bu sefer biraz daha temelleri olan bir modelin kamyonet versiyonu ile ilgili çalışma yayınladılar.

2018' in başlarında BMW' nin pickup segmentine gireceği söyleniyordu. Ayrıca Mercedes' in X Class ile bu segmente giriş yapması, BMW' nin kesin olarak yeni bir kamyonet çıkartacağı yönündeydi. Hatta bu BMW kamyonetin sadece Amerika ve Avustralya pazarında satışa sunulacağı bile belirtiliyordu.İşte tüm bu haberleri kaynak alan X-Tomi Design'da yeni X7' nin kamyonet versiyonunun nasıl görünebileceğine dair tahmini tasarım görseli yayınladı.

Bu arada, BMW' nin kamyonet segmentine girmeyeceğini de belirtelim. Bu ayın başlarında böyle bir planları olmadığını açıklayan BMW, bu segmentin ticari anlamda başarılı olabilecek kadar geniş olmadığını belirtti.

Yeni X7'de  3.0 litrelik bir dizel ünite bulunuyor.Bu ünite, 100 km'de 6.5 litrelik yakıt tüketimi gerçekleştiriyor. M versiyonda ise bu ünite 400 hp' ye kadar çıkabiliyor. 

X7' nin en düşük hacimli motoru ise 340 hp güç üretebiliyor.

Yeni X7' de Stop & Go fonksiyonlu Aktif Cruise Control'ün yanı sıra, kullanıcılar ayrıca Direksiyon ve Şerit Kontrol Asistanı, Şerit Değiştirme Uyarısı ve Şeritten Ayrılma Uyarısı gibi sistemlerin hepsi yer alıyor.