Bugatti Divo'dan Yeni Görsel, Fiyatı Ne Kadar?

Yeni Bugatti Divo ile 24 Ağustos'ta tanışacağız.
18-08-2018 12:16 - 14307 Okundu

Bugatti bugüne kadar ürettiği modeller ile otomobilseverler için hayran duyulan bir marka olmayı başardı. Bu başarıyı Chiron modeli ile ikiye katlayan Bugatti, yeni modellerini geliştirmeye hız kesmeden devam ediyor.Bu yeni modellerden birisi de Chiron modeli baz alınarak geliştirilen Divo modeli.

24 Ağustos'ta örtüsünü kaldıracak olan Yeni Divo, yayınlanan yeni görseli ile nasıl bir model olacağını az da olsa gösteriyor.Daha önce yayınlanan görsellerde logosunu ve OLED farlarını bizlerle paylaşan Bugatti, bu sefer de yeni modelinin silüetini gösteren bir teaser yayınladı.

Chiron modeline göre daha aerodinamik bir model olacak olan Divo, Chiron modelinde kullanılan 4 turbolu W16 motor ile yollara çıkacak.Ancak beygir gücü hakkında henüz bir açıklama yapılmış değil.Ancak Chiron modelinin 1479 hp'lik bir model olduğunu ve bu modelin 0-100 km/s hıza 2.5 saniyede çıktığını hatırlatalım.Yeni Divo da Chiron modeline yakın teknik değerlere sahip olacaktır.

FİYAT

5.8 milyon dolar gibi yüksek bir fiyat etiketine sahip olan Yeni Divo, şuanki kur ile 35 milyon TL'den satışa sunulacak.Sadece 40 adet üretilecek olan modelin Türkiye'de satışa çıkacağını ise düşünmüyoruz.