Ford Focus Pick up-Kamyonet Gelebilir

Henüz resmi bir açıklama olmasa da bu modelin geleceği belirtiliyor.
02-08-2018 09:09 - 16402 Okundu

Amerika'da pick up modellere olan ilginin bir hayli fazla olması, markaları yeni modeller çıkartmaya sevk ediyor. Ford da pastadan aldığı payı büyütmek için bilindik bir modelin pick up kasasını çıkarmak için kolları sıvadı.

Focus tabanlı geliştirilmesi düşünülen yeni kamyonet modelinin tahmini tasarımının da çizimleri yayınlanmaya başladı.Yayınlanan görsellerden birinde yeni pick up modelinin Focus Active paketine benzer bir ön fasyaya sahip olduğu görülüyor.Diğer görseldeki model ise Focus ile neredeyse aynı.Tavan rayları ve yüksek sürüş pozisyonu da gözlerden kaçmıyor.

Arkaya doğru ise 4 kapılı gövdenin yerini römorka bıraktığını gözüyoruz. Ancak yüksek tasarım, modeli biraz çirkin göstermiş diyeiliriz. Fakat ağır yük taşındığı için arka bölümlerin de yüksek olması gerektiğinin altını çizelim.

Çıkan haberlere göre Focus tabanlı yeni pick up 2022 yılında örtüsünü kaldıracak.Ranger modelinin altına yerleştirilecek ve  Focus'ta kullanılan 1.5 litrelik 3 silindirli ünite ile yollara çıkacak. Beygir seçenekleri ise 148 hp ve 180 hp olacak. Henüz belli olmasa da büyük ihtimalle dört tekerlekten çekiş sistemi ile donatılacak.