Ford Mustang SUV Modeli Geliyor

Ford, suv pazarındaki yelpazeyi genişletmek için yeni modellere olan yatırımlarını arttırıyor.
29-08-2018 08:17 - 23009 Okundu

Ford, Mustang tabanlı yeni bir suv modeli geliştiriyor.1970’ li yıllarda adından oldukça fazla söz ettiren March 1 modeli üretilmişti. Mustang’ ın bir versiyonu olan  March 1,  Mustang’e göre biraz daha yüksek bir araçtı.

Bu yılın başlarında bir açıklama yapan Ford, March 1 modeline yeniden hayat vereceğini belirtmişti.Bu açıklamanın ardından yeni modelin Mustang tabanlı olacağı bilinse de hiç bir görseline ulaşılamamıştı.Ancak geçtiğimiz günlerde casus kameralar tarafından elde edilen görüntülerdeki aracın March 1 olduğu tahmin ediliyor.Ancak çıkan söylentiler ile fotoğraflardaki aracın birbirinden farklı yanları da bulunuyor.

Ford Escape’ e daha çok benzeyen araç, önceki haftalarda görüntülenen Escape modelleri ile de çok fazla benzerlik göstermediği için yine bir yanılgı içine düşüyoruz.Bu nedenle bizim tahminimize göre test edilen bu araç, Mustang tabanlı bir suv modeli.

Ön bölümde farklı bir tasarıma sahip olduğu görülen araç, sinyal lambalarını farların altında konumlandırmış.Daha önce Ford’ un hiçbir modelinde böyle bir sinyal tasarımı ile karşılaşmamıştık.Fren diskleri de büyük boyutlarda olan model, Escape modeli olmadığını bir kez daha kanıtlamış oluyor.