Honda Civic Şimdi Al Nisan'da Öde Ekim Kampanyası 2015-10-02

Honda Civic Sedan modelini Ekim ayında satın alanlar,Nisan 2016'da ödemeye başlıyor.
02-10-2015 11:53 - 20264 Okundu

Honda, Ekim ayı boyunca “yüzde 0,92 faiz oranlı kredi imkanı”, “şimdi al Nisan 2016’da öde”, “bin 500 TL takas desteği” ile “multimedya sistemi” gibi birbirinden çekici seçenekler sunuyor.

Civic Sedan sahibi olmak isteyen Hondaseverler’e 31 Ekim tarihine kadar geçerli kampanya hazırlandı. Honda Civic Sedan modeline kredi kullanımı ile sahip olmak isteyen otomobilseverlere 30 bin TL için 18 ay vadede yüzde 0,92’lik faiz oranı uygulanıyor. Ödemelerine 2016 yılında başlamak isteyen Hondaseverler, Ekim ayında alacakları Honda Civic Sedan otomobilleri için ödemeye Nisan 2016’da başlayabiliyorlar. Otomobilini yenilemek isteyen müşterilerine bin 500 TL takas desteği de sunulurken ayrıca Executive veya Black Edition versiyonlarında 2 bin 250 TL’lik navigasyona ilave ücret talep edilmiyor.

Civic’de güvenlik ve konfor standart
Dream’den başlayarak tüm donanımlarında HFT (Bluetooth araç kiti), Renkli TFT LCD bilgi ekranı (i-MID) gibi özelliklerin yanında sürücü, yolcu, yan ve perde havayastıkları, Araç Denge Kontrol Sistemi (VSA), Elektronik Fren Gücü Dağıtımı (EBD), Lastik Basınç İkaz Sistemi (DWS) ve Yokuşta Kalkış Desteği (HSA) gibi güvenlik özellikleri de standart olarak sunuluyor. Ayrıca Elegance, Black Edition ve Executive donanımlarında Elektrikli açılır cam tavan (Sunroof), ısıtmalı koltuk ve xenon farlar standart olarak yer alıyor.

Honda Civic Sedan Fiyat Listesini İncelemek İçin Tıklayınız